×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cheryl Cole getrouwd

Cheryl Cole getrouwd
14.07.2014 -

Cheryl Cole is in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. Dat bevestigt de 31-jarige zangeres op haar Instagram-account.


"Normaal gesproken bepreek ik mijn privéleven niet, maar om de speculaties een halt toe te roepen wil ik mijn blije nieuws delen. Jean-Bernard en ik zijn op 7/7/14 getrouwd. We zijn erg gelukkig en verheugd om onze levens samen voort te zetten." Cole plaatste de mededeling samen met een foto van haar trouwring.

Cole is pas drie maanden samen met haar Franse vriend Jean-Bernard Fernandez-Versini, een kok die ze naar verluidt in Cannes heeft ontmoet. Ze trouwde eerder op 23-jarige leeftijd met voetballer Ashley Cole – na hun scheiding in 2010 besloot Cheryl zijn achternaam te houden. Voordat ze haar Franse vlam ontmoette, had ze na haar scheiding nog relaties met dansers Derek Hough en Tre Holloway.