×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chelsea Clinton haalt uit naar Donald Trump

Chelsea Clinton haalt uit naar Donald Trump
21.12.2017 -

helsea Clinton heeft een open brief geschreven aan haar kinderen Charlotte (3) en Aiden (1). Hierin legt ze uit dat het creëren van 'een betere wereld' haar belangrijkste drijfveer was om campagne te voeren voor haar moeder Hillary Clinton, ten tijde van de presidentiële verkiezingen vorig jaar.


'Ik ben enorm trots om campagne voor haar te hebben gevoerd. Jullie toekomst, en die van ons land, was voor mij het meest belangrijk. Ik heb echt voor jullie gevochten.' Ondanks dat Hillary de verkiezingen verloor, heeft Chelsea nog altijd goede hoop op een 'mooie toekomst voor haar kinderen'.

'Onze huidige president vergoelijkt neo-nazi's, wil mensen uit het leger verwijderen vanwege hun geaardheid en houdt immigranten buiten de grens, omdat ze in een ander geloof aanhangen. Deze man ontkent de wetenschap, of het nou klimaatverandering of ziektekostenverzekering betreft. Ondanks dat deze zaken veel levens kunnen redden.'

Chelsea eindigt haar brief in Teen Vogue met een sneer naar het 'pestgedrag' van Trump: 'Naïef als ik ben, geloofde ik echt dat persoonlijke en politieke aspecten gescheiden konden worden, maar daar kom ik op terug. Tegenwoordig pesten kinderen andere kinderen op school, door uitspraken van president Trump aan te halen…dat kan toch niet waar zijn? Het beschermen van kinderen is de taak van alle volwassenen, ook al denkt onze president daar duidelijk anders over.'