×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cheers-acteur Jay Thomas (69) overleden

25.08.2017 -

Acteur Jay Thomas, die onder meer in Cheers en Murphy Brown speelde, is overleden. Hij stierf op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker, liet zijn agent en vriend Don Buchwald weten aan The New York Daily News.


Volgens Buchwald overleed Thomas in Santa Barbara in het bijzijn van zijn vrouw Sally en zoons Sam, Jake en J.T. “Jay was uniek en zat nooit om woorden verlegen”, zei Buchwald, die de acteur 35 jaar vertegenwoordigde. “Hij zat vol plezier en wonderlijke gekke gedachten en gedrag.”

Thomas was van 1989 tot 1998 te zien als Jerry Gold in Murphy Brown. Die rol leverde hem twee Emmy’s op. Thomas speelde ook Eddie LeBeck in Cheers en was tussen 1992 en 1995 te zien in de sitcom Love & War. Recentelijk speelde hij in de tv-serie Ray Donovan en had hij gastrollen in NCIS: New Orleans en Bones.