×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chateau Meiland sluit seizoen mooi af

Chateau Meiland sluit seizoen mooi af
29.10.2019 -

Chateau Meiland heeft ook de laatste aflevering veel kijkers getrokken. Voor de populaire realityserie op SBS6 bleven maandag ruim 1,4 miljoen mensen thuis en daarmee was Chateau Meiland het derde best bekeken programma van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.


De seizoensafsluiter kwam met die cijfers net niet boven het kijkcijferrecord van vorige week uit. Toen zaten net iets meer mensen voor de buis. Fans van Chateau Meiland hoeven hun favoriete programma gelukkig niet heel lang te missen. Volgens Shownieuws komt SBS6 met speciale kerstafleveringen. Details over het programma worden later bekendgemaakt.

Kun je niet wachten tot de kerstdagen? Dan staat er op KIJK nog een extra aflevering van de populaire familie. De aflevering bevat iconische scenes uit de eerste twee seizoen en zit vol met hilarische momenten die nog nooit eerder vertoond zijn.

Lees ook:

Chateau Meiland met Kerstmis terug op tv

Frank en Rogier: Succes Martien Meiland geen lang leven beschoren

De familie Meiland is begonnen met vloggen: video 1 staat al online!