×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charly Luske maakt theatershow over George Michael

15.08.2018 -

Charly Luske gaat het theater in met een show over George Michael. In de voorstelling The Story Of George Michael brengt Luske samen met zijn zevenkoppige band de hits van Michael als solo-artiest en de beste nummers uit zijn Wham!-tijd. Met zijn muzikanten vertelt hij over het leven van George Michael.


Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. The Story Of George Michael is de eerste voorstelling die Luske produceert.

Op 6 oktober gaat de voorstelling in première in Theater de Veste in Delft. Maar op woensdag 29 augustus geeft de band al een preview in De Bajes in Amsterdam voor de fanclub van George Michael. ‘Deze preview geeft extra spanning omdat een deel van de fanclub van George Michael komt kijken! Ze schijnen heel kritisch te zijn dus ik hoop dat ze niet halverwege weglopen. Maar I gotta have faith', aldus Charly.

The Story of George Michael is vanaf 28 september t/m 22 november te zien in de Nederlandse theaters.