×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charly Luske in het gips

Charly Luske in het gips
8.03.2018 -

Charly Luske heeft in de Oostenrijkse sneeuw een flinke smakkerd gemaakt tijdens het snowboarden, waardoor hij nu met zijn arm in het gips zit. Op Instagram deelt hij een röntgenfoto van de schade.


Aan Shownieuws vertelt Charly dat hij zijn val probeerde op te vangen met één arm. Daardoor raakte zijn onderarm uit de kom. 'De banden zijn helemaal gescheurd. Dit gaat heel vies klinken, maar echt: Ik tilde mijn arm op en de onderarm bleef liggen, omdat het alleen nog maar huid is die het aan elkaar houdt. Dat zag er echt vies uit – alsof het niet echt is. Ik keek ernaar en dacht: ‘Dit kan niet.''

Charly Luske verwacht dat het gips er over een paar weken weer af mag en hoopt dat er geen botsplinters zijn achtergebleven.