×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlize Theron perfecte vrouwelijke 007

26.07.2017 -

Charlize Theron zou een perfecte opvolger zijn van Daniel Craig en daarmee de eerste vrouwelijke Bond kunnen worden. Dat vindt ten minste Chris Hemsworth en krijgt daarvoor bijval op sociale media van anderen.


'Ze belichaamt de kracht, edelmoedigheid, waardigheid en integriteit die het karakter zou moeten hebben,' vindt Chris Hemsworth, die samen met haar in de films van Snow White speelde. 'Ze is uiterst slim. Fysiek kan ze het aan. Als je haar in die vechtscènes ziet (in Snow White), op hoge hakken en in een meterslange jurk, maakt het nog indrukwekkender.'

Theron vindt het 'zo lief' dat Hemsworth haar als opvolger van Daniel Craig ziet. 'Hij is zo'n schatje. Maar anderzijds denk ik dat Daniel het gaat doen, dus ik wens hem veel succes en ik vind hem geweldig als Bond.' Zelf is de actrice binnenkort te zien in Atomic Blonde, waarin ze ook een stoere spion speelt.