Charlize en Sean willen nu al trouwen

Charlize Theron en Sean Penn zijn bij elkaar ingetrokken en denken zelfs al aan trouwen. Het acteurskoppel is pas een paar maanden samen, maar zou nu al de grote stap willen zetten.

''Sean is helemaal gek van Charlize en haar zoon Jackson. Hij is een heel ander persoon bij Charlize. Ze haalt zijn lieve en grappige kant naar boven, die niet veel mensen kennen. Het zal vriend en vijand verbazen om deze voorheen norse man in Charlize's achtertuin te zien stoeien met Jackson, terwijl hij een grote glimlach op zijn gezicht heeft'', vertelt een insider aan RadarOnline.
Theron en Penn zouden de laatste weken praten over een eventuele bruiloft. ''Ze wilde nooit trouwen, maar nu ze ziet hoe Sean omgaat met Jackson is ze veranderd van gedachten. Lange tijd dacht Charlize dat ze alleen met haar zoontje zou blijven en daar had ze vrede mee. Om nu over een huwelijk te praten, is al een hele grote stap voor Charlize.''
Charlize en Sean kennen elkaar al heel lang. Het is volgens de ingewijde dan ook geen verrassing dat alles zo snel gaat.