×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charles, William en Kate herdenken slag

31.07.2017 -

De Britse prins Charles, zijn zoon en schoondochter William en Catherine en de Britse premier Theresa May sloten zich maandagmiddag aan bij de Belgische koning en koningin voor de herdenking van de Slag om Passendale. Het gezelschap woonde onder meer een herdenkingsdienst bij op de Tyne Cot oorlogsbegraafplaats in Zonnebeke.


Charles voegde zich maandag bij de Britse afvaardiging. William, Kate en May en de Belgische koning Filip en koningin Mathilde waren zondag ook al aanwezig bij herdenkingsplechtigheden in Ieper.

De hoogwaardigheidsbekleders staan stil bij de Slag om Passendale, die honderd jaar geleden tijdens de Eerste Wereldoorlog tienduizenden Britse soldaten het leven kostte.