Chantal Janzen wil alleen maar samen met zoontje Bobby zijn

Chantal Janzen zit in haar 'Bobby-bubbel' en is voorlopig niet van plan daaruit te komen. "Ik ga helemaal nergens meer naar toe, nooit meer", zegt de presentatrice, die op 29 maart beviel van haar tweede zoon, in de meest recente &C-video.

'Ik ga niks meer doen. Alles wat je nu op tv ziet is al opgenomen en ik ga voorlopig nergens heen. Ik wil dit gewoon de hele dag', zegt Chantal, terwijl ze met Bobby in haar armen op de bank zit. 'Ik heb ook alleen maar gehuild in het begin, van blijdschap en ook van hormonen natuurlijk. Maar ik ben echt wel heel gelukkig en opgelucht dat het allemaal zo goed is gegaan.'

Chantal kijkt terug op een fijne bevalling. 'Los van het ene uur dat de ruggenprik nog niet werkte, vond ik het eigenlijk best wel mooi. Ik had altijd een hekel aan mensen die zeiden: oh, ik vond het prachtig, een bevalling. Ik vond het heel mooi, omdat het goed ging.' Na haar eerste bevalling van zoon James, die in januari 2009 met een keizersnede ter wereld kwam, moest Chantal een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Nu 'wandelde' ze na een paar uur weer naar buiten.

Ook na de geboorte van James zei Chantal eigenlijk nooit meer te willen werken. Toen stond ze negen weken na de bevalling toch weer op de planken in de musical Tarzan.

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen