×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chantal Janzen smeert zich in met haarconditioner

9.04.2017 -

Chantal Janzen heeft zondagochtend een blunder begaan toen ze zichzelf wilde insmeren met bodylotion. De presentatrice was blijkbaar nog niet helemaal wakker toen ze in plaats daarvan aan de slag ging met haarconditioner.


"In sjiek hotel het ganse lijf insmeren met zeer dikke (want sjiek hotel dus alles zal wel dure goeie dikke shizzle zijn) bodylotion je hele lijf insmeren", schrijft Chantal op Instagram. Dat deed echter nog niet direct de alarmbellen rinkelen.

"Al smerend wel denken 'Hm is wel héle dikke shizzle dit..' Maar lekker doorsmeren he", aldus de RTL-ster, die toen pas de tube bestudeerde. "En daarna erachter komen dat het conditioner was. Ik kan dat."