×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Chantal Janzen: ‘De politie vraagt uw aandacht voor het volgende’

22.01.2018 -

Chantal Janzen is op zoek naar iets en vraagt haar volgers om mee te zoeken. Op haar Instagram plaatste ze een beschrijving van hetgeen wat ze kwijt is.


'De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: Vrouw met platte buik gezocht, al zeker vijf maanden niet meer gezien. Althans, niet meer in deze hoedanigheid. Het signalement van de vrouw ten tijde van deze foto: Een vrouw met een sproeterige, door de zon licht getinte huidskleur, blauwe ogen, ongeveer 1.68 cm lang, slank postuur (toen nog), 38 jaar oud. Ze droeg: Niet veel. Een roze broekje met blauwe top, met potlood aangezette wenkbrauwen, die dag geen mascara (schijnbaar zeer uitzonderlijk) en meestal lipgloss op de mond. Al kan dit tegenwoordig ook vet zijn van dergelijke versnaperingen', grapt Chantal bij de foto.

En ze is nog niet klaar: 'Ook al speelde de zaak langer geleden, de familie (wellicht vooral de partner) wil deze vrouw graag terugzien. Het schijnt echter dat ze vrij rondloopt maar vrijwel onherkenbaar is geworden. Herkent u de vrouw toch, of heeft u informatie over deze zaak die bij de politie nog niet bekend is, meldt dit dan via dit account. Dankuwel', besluit ze grappend.

Zo gek is het niet dat Chantal momenteel niet zo'n platte buik heeft. De blonde schone maakte in oktober bekend in verwachting te zijn van een kindje. Ze is in het voorjaar uitgerekend. Op die platte buik zal ze dus nog even moeten wachten.

 

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: Vrouw met platte buik gezocht, al zeker 5 maanden niet meer gezien. Althans, niet meer in deze hoedanigheid. Het signalement van de vrouw ten tijde van deze foto: Een vrouw met een sproeterige, door de zon licht getinte huidskleur, blauwe ogen, ongeveer 1.68 cm lang, slank postuur (toen nog), 38 jaar oud. Ze droeg: Niet veel. Een roze broekje met blauwe top, met potlood aangezette wenkbrauwen, die dag geen mascara (schijnbaar zeer uitzonderlijk), en meestal lipgloss op de mond. Al kan dit tegenwoordig ook vet zijn van dergelijke versnaperingen. Ook al speelde deze zaak al langer geleden, de familie (wellicht vooral partner) wil deze vrouw graag terugzien. Het schijnt echter dat ze vrij rondloopt maar vrijwel onherkenbaar is geworden. Herkent u toch de vrouw, of heeft u informatie over deze zaak die bij de politie nog niet bekend is, meld dit dan via dit account. Dankuwel.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op