×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Channing Tatum verliest spelletje en moet naakt

Channing Tatum verliest spelletje en moet naakt
2.05.2019 -

Channing Tatum moest donderdag letterlijk met de billen bloot. De acteur verloor een spelletje Jenga van zijn vriendin, zangeres Jessie J. Als straf moest Channing uit de kleren voor een Instagramfoto.


‘Ik heb een spelletje Jenga verloren van Jessica Cornish’, schreef Channing bij de naaktfoto. Daarop is de Magic Mike-acteur onder de douche te zien, zijn edele delen bedekt hij met zijn handen. ‘De verliezer (ik) moest een foto posten die de ander (Jessica Cornish) had gekozen. Ik speel nooit meer Jenga met haar.’

Eén van de bijna drie miljoen reacties op de foto is van Jessie J. ‘Sharing is caring’, schreef de Domino-zangeres. In veruit de meeste reacties worden Jessie’s Jenga-kunsten geprezen.