×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Channing Tatum is er klaar voor om weer meer te gaan werken

23.09.2018 -

Channing Tatum is er klaar voor om weer meer te gaan werken. Dat zei de 38-jarige acteur tegen Variety op de rode loper van de animatiefilm Smallfoot, de enige film waar hij in 2018 aan heeft meegewerkt.


'Ik heb een kind', legde Channing zijn afwezigheid uit. 'Dat is de belangrijkste baan die ik heb.'

De Magic Mike-ster zegt dat hij er 'soort van' klaar voor is om weer te gaan werken. 'Ik weet nog niet waar ik klaar voor ben. Is het acteren, is het regisseren, is het produceren of schrijven? Misschien ga ik wel mensen interviewen', grapte Channing. 'Ik heb nog geen enkel idee wat ik wil gaan doen, maar ik heb in ieder geval plezier nu.'

Tatum heeft de stem van hoofdpersonage Migo ingesproken voor Smallfoot. De animatiefilm is vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien.