×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Channing Tatum aan het daten geslagen met Jessie J

Channing Tatum aan het daten geslagen met Jessie J
11.10.2018 -

Channing Tatum is na zijn scheiding van Jenna Dewan weer terug op de markt en de Britse zangeres Jessie J lijkt de gelukkige te zijn die met hem aan het daten is geslagen. De twee zouden elkaar momenteel regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake. Dit meldt een bron aan Entertainment Tonight. Channing en Jesse hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte.


De acteur was 8 jaar getrouwd met Jenna en heeft een 5-jarige dochter met haar, Everly. Afgelopen april kondigden ze aan te gaan scheiden, via een post op Instagram.

'We hebben samen liefdevol besloten om uit elkaar te gaan. We werden een aantal jaar geleden stapelverliefd op elkaar en hebben een geweldige tijd gehad. De liefde die we voor elkaar voelen is dan ook niet veranderd, maar ons avontuur leidt ons nu naar verschillende paden. We zijn twee beste vrienden die elkaar de ruimte geven en het beste voor de ander willen. We blijven altijd familie en zullen ervoor zorgen dat onze dochter Everly twee liefhebbende ouders heeft en behoudt. Liefs, Channing en Jenna.'