Celine en Oren kijken uit naar baby

Oren Schrijver en zijn zwangere echtgenote Celine Purcell kijken al reikhalzend uit naar de geboorte van hun eerste kind, dat ze in het voorjaar verwachten. ''Toen ik ons kindje voor het eerst voelde bewegen ontstond het besef dat er een levend wezentje in haar buik groeit, dat wij samen gemaakt hebben… Het valt met geen pen te beschrijven”, vertelt Oren.

Oren en Celine, die elkaar leerden kennen in de musical Mamma Mia!, zijn nog aan het nadenken over een naam voor hun spruit. ''We hebben nog geen naam waarover we beiden enthousiast zijn. Kleertjes en speelgoed hebben we ook nog niet gekocht'', zegt Oren in een landelijke ochtendkrant. ''De eerste maanden van een zwangerschap vind ik ook een beetje eng. Ik wacht liever een maandje met kleren kopen. Maar stiekem fantaseer ik bijna iedere dag over hoe ons leven er met een kindje zal uitzien.”

Oren heeft voor de Nederlandse versie van de nieuwe Disney-film Frozen de rol van prins Hans ingesproken. Hij vertelt dat het goed gaat met zijn vrouw, die momenteel te zien is als Femke in Goede tijden, slechte tijden. ''Celine is de laatste tijd wel vaak moe, maar ze gaat heel relaxed met haar zwangerschap om.''