×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Catherine Zeta-Jones zwaait zoon uit

4.09.2018 -

De zoon van Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas is naar de universiteit vertrokken en de actrice lijkt het daar wat moeilijk mee te hebben. Ze plaatste op Instagram een video van de dag waarop het gezin Dylan (18) afzette op Brown University.


De trotse moeder legde Dylan voor de compilatie vast in zijn studentenkamer, en plaatste ook beelden van zijn vader Michael en zusje Carys (15) op de campus. In een korte video is te zien hoe Carys en Dylan afscheid nemen, waar de kersverse student het behoorlijk moeilijk mee lijkt te hebben. Catherine eindigt de slideshow met wat baby- en kinderfoto's van haar oudste.

'Laat de lessen nu echt beginnen', schrijft de actrice bij de beelden. 'Ik hou van je Dylan. Heel veel succes bij dit volgende spannende en leerzame hoofdstuk in je leven.'