Catherine Keyl slaapt niet door seks van vriendinnen

De 50-jarige vriendinnen van Catherine Keyl gaan op vakantie in Ghana om seks te hebben met jonge jongens. De presentatrice weet niet wat ze hiervan moet vinden.

“Ben ik er tegen als vrouwen van vijftig hetmet minderjarige jongens doen? Ja, zonder twijfel, zeker als die jongetjes datniet willen,” schrijft Catherine op haar website.

“Maar het zal toch niet zo zijn dat mijnkeurige vriendinnen die jongetjes aan de haren het bed in slepen?” Volgens Catherine’s vriendin is dat ook niethet geval. Zij ziet het als een bijzondere manier van ontwikkelingshulp.“Waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Hij heeft plezier en ik heb plezier.”

Catherine vraagt zich echter af of dezejongens, die zeiden dat ze 18 jaar waren, wel eerlijk zijn over hun leeftijd. “Ik kan niet slapen met de gedachte dat mijnkeurige vriendinnen aanrandsters van minderjarige Ghanesen zijn.”

Dat haar vriendinnen naar Ghana gingen snaptde presentatrice wel. “Ze zijn als herboren teruggekomen: sommige van henhadden in geen jaren seks gehad. Ook zoiets waar nooit iemand over spreekt; indeze oversekste maatschappij zou je natuurlijk wel gek zijn dat te vertellen.En de jongens met wie ze seks hadden beleefden dingen die ze in geen jaren beleefdhadden. Ze kregen elke dag een heerlijke maaltijd, ze lagen voor het eerst ineen echt bed en ze hadden plezier.”