Catherine Keyl openhartig over seksleven

Catherine Keyl is naar eigen zeggen dol op seks. In 1994 maakte ze het eerste programma op de Nederlandse televisie over seks en maandagavond deed ze mee aan de Spuiten en Slikken Sekstest, waarin ze tweede werd. In Weekend doet de presentatrice nu een boekje open over haar éigen seksleven.

Catherine is inmiddels al bijna dertien jaar dolgelukkig met haar Peter. Na roerige jaren in haar liefdesleven vindt ze bij hem de rust waar zij zo naar verlangt. ‘Ik geef mijn seksleven een 8. Ik vind het belangrijkste dat het vertrouwd, veilig en gezellig is als je intimiteit hebt met je partner. Ik ben niet van seks zonder gevoel, dat vind ik niks’, aldus de tv-coryfee.

Aan een one night stand moet Catherine niet denken. ‘Een ander zal ik er niet van weerhouden, iedereen mag doen wat-ie leuk vindt, maar aan mij is dat niet besteed’, vertelt ze eerlijk. Waarom ze haar seksleven geen tien geeft? ‘Omdat ik meteen denk: er zijn vast mensen die een veel beter seksleven hebben dan ik, haha’, aldus Catherine.

Het hele interview, waarin Catherine onder meer vertelt over affaires met getrouwde mannen en haar actieve seksleven, lees je in Weekend. Editie 19 ligt vanaf morgen in de winkel! 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen