Catherine Keyl imiteert Britney Spears

Morgenavond gaan we een hele andere kant van Catherine Keyl zien. Ze zal vermomd als Britney Spears haar danskunsten laten zien in het RTL 4-programma Let’s Dance. Baby One More Time is het nummer waarop ze haar heupen los zal gooien, in het bijbehorende schooluniformpje.

Toen ze eenmaal had toegezegd had de presentatrice al snel spijt enbelde ze af. Carlo en Irene lieten het er niet bij zitten en belden Catherinelive in de uitzending van hun programma Life4You om haar over te halen toch meete doen. In een moment van zwakte beloofde Catherine toch te komen.

In het AD vertelt de 62–jarige presentatricenog heel elastisch te zijn: ,,Ik doe veel aan sport. Ga gemiddeld driekeer in de week naar de gym. Dus ik ben in prima conditie om Baby One More Timete dansen. Compleet met schoolmeisjespruik én strak pakje. Want als ik aanzoiets begin, ga ik wel all the way natuurlijk. Kom op, niet van datkinderachtige.”

Naast Catherine Keyl kunnen we morgen een reunie vanDe Brutale Meiden verwachten. Tatum Dagelet en Jennifer de Jong zullen eendansact uit de musical Chigaco opvoeren. Ook Dries Roelvink en Jochem vanGelder gaan hun danskunsten laten zien op het Let’s Dance-podium.