×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cas Jansen keert terug in GTST

Cas Jansen keert terug in GTST
14.11.2019 -

Cas Jansen pakt na twintig jaar zijn rol in Goede tijden, slechte tijden als Julian Verduyn weer op. De 42-jarige acteur maakte dat donderdag bekend.


‘Het is waar, Julian is back in Meerdijk. Hij gaat Meerdijk behoorlijk opschudden,’ belooft Cas in RTL Boulevard. ‘Ik vind het superleuk en heb er veel zin in.’

Cas speelde de rol van 1996 tot 1999. Zijn personage vertrok samen met Jessica Harmsen (gespeeld door Katja Schuurman) op de motor om een wereldreis te maken.

Eerder deze maand werd bekend dat ook een andere oudgediende weer zijn opwachting maakt. Wilbert Gieske, beter bekend als Robert Alberts, keert na enkele jaren afwezigheid terug. Andere acteurs, Britt Scholte en Floris Bosma, moesten juist het veld ruimen.