×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrière Michael Bublé toch nog niet voorbij

Carrière Michael Bublé toch nog niet voorbij
15.10.2018 -

De carrière van Michael Bublé is nog niet voorbij. Zijn woordvoerder ontkent tegenover Entertainment Tonight dat hij zijn microfoon aan de wilgen hangt, ondanks dat hij daar op zou hebben gehint in kranteninterviews.


Zo stelde Bublé eerder deze zomer in gesprek met de Herald Sun dat hij wel heeft gedacht aan stoppen, vanwege de ziekte van zijn zoontje Noah, bij wie in 2016 kanker werd geconstateerd. 'Ik dacht echt dat ik nooit meer muziek zou maken', zei de zanger. 'Mijn gezin is dan het enige wat telt. De gezondheid van mijn kinderen is het allerbelangrijkst. De relatie met mijn familie, mijn vrouw, mijn geloof – dat staat dan echt op nummer één.'

Bublé maakt komende maand een comeback. Zijn album Love is zijn eerste plaat in twee jaar tijd. De afgelopen jaren nam Bublé een rustpauze om zich volledig te concentreren op de ziekte van zijn zoontje.