×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrie Underwood lag drie dagen in ziekenhuis

14.09.2018 -

Carrie Underwood heeft twee concerten in Groot-Brittanniƫ vorige week af moeten zeggen, omdat ze een heftig virus had opgelopen. De countryster, die zwanger is van haar tweede kindje met haar man Mike Fisher, vertelde in The Tonight Show met Jimmy Fallon dat ze drie dagen in een ziekenhuis in Duitsland heeft gelegen.


Carrie zou onder meer optreden op het Long Road Festival in Stanford Hall in het Engelse graafschap Leicestershire. 'Ik cancel niet snel een show', vertelde ze donderdag in de Amerikaanse tv-show. 'Als ik een griep of iets dergelijks heb sleep ik mezelf het podium op. Maar in Groot-Brittannië moest ik een aantal optredens annuleren. Ik had iets van een virus opgelopen. Toen ik opstond was ik duizelig en kon ik niet meer opstaan. Het was heel gek. Ik belandde toen voor drie dagen in een Duits ziekenhuis.'

De 35-jarige zangeres is inmiddels weer volledig hersteld.