×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrie Underwood komt naar Nederland!

2.08.2018 -

Tuckerville 2018 heeft een grote naam toegevoegd aan de line-up. Carrie Underwood is op 1 september te bewonderen tijdens de derde editie van het eendaagse festival in Het Rutbeek, vlakbij Enschede.


Underwood won in 2005 American Idol en groeide daarna uit tot een internationale countryster. De 35-jarige zangeres wist in de afgelopen jaren liefst zeven Grammy Awards in de wacht te slepen en verkocht wereldwijd 64 miljoen platen.

Ilse DeLange, initiatiefneemster van Tuckerville, is erg verheugd met de komst van de wereldster. 'Ik ben superblij dat één van Amerika's grootste countrysterren dit jaar naar mijn eigen Tuckerville komt. Het éérste optreden ooit in Nederland van Carrie Underwood. Nashville in Twente, yes!'

Naast Underwood voegde de organisatie ook onder meer Parker Millsap, Hannah Williams & The Affirmations en Wulf toe aan het programma. Eerder werd al bekend dat bekende artiesten als George Ezra, Isaac Gracie en Jacqueline Govaert acte de présence geven op Tuckerville.