×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carrie Underwood in verwachting van tweede

8.08.2018 -

Carrie Underwood en haar man Mike Fisher verwachten hun tweede kindje. De countryzangeres deelde het blije nieuws woensdag in een video op Instagram.


'Mike, Isaiah en ik zijn helemaal in de wolken en kunnen niet wachten om nog een vis aan onze vijver toe te mogen voegen', jubelt de 35-jarige Carrie in het filmpje. Ze maakt bij de aankondiging gelijk van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe tournee en album te promoten. Cry Pretty, Underwoods zesde plaat, komt uit op 14 september. Eerder bracht ze al de gelijknamige single uit.

Carrie en Mike, een professioneel ijshockeyspeler, kregen in 2015 zoontje Isaiah. Het stel trouwde in 2010.

Underwood treedt binnenkort voor het eerst op in Nederland. De zangeres is op zaterdag 1 september een van de hoofdacts tijdens Tuckerville 2018.