×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Carrie Fisher had terugval in haar drugsverslaving’

28.12.2016 -

Carrie Fisher had een terugval in haar drugsverslaving voordat ze op 23 december een hartaanval kreeg. De actrice overleed dinsdag 27 december aan de gevolgen van de zware hartaanval. "Carrie kreeg een terugval rond Thanksgiving", zegt een bron.


Vrienden twijfelden aan Carrie's verklaring dat ze clean was. "Want ze slikte ook medicijnen op recept tegen haar depressie en angststoornis", vervolgt de ingewijde.

Fisher zou ontkennen dat ze leed aan een terugval en dat maakte het moeilijk om te weten of de actrice wel of niet definitief van de drank en drugs afbleef. "Ik zag haar niet zo lang geleden nog helemaal high", vertelt de bron aan Radar.

Carrie Fisher vertelde openhartig over haar verslaving aan LSD, cocaïne en alcohol in haar autobiografie Wishful Drinking. Ook leed ze aan depressies en een bipolaire stoornis. "Ik dacht dat ik een drugsverslaafde was, puur en simpel. Gewoon iemand die daar niet vrijwillig vanaf kon blijven", zei Fisher zelf over haar gevecht tegen de verslavingen.