Caroline Tensen trouwt vandaag

Caroline Tensen geeft donderdag het jawoord aan haar verloofde Ernst-Jan Smids. Het huwelijk zou oorspronkelijk vorig jaar augustus worden gesloten. Een schouderblessure van Tensen en een verhuizing noopten het aanstaande bruidspaar ertoe de grote dag uit te stellen.

Met Pasen 2013 werd Caroline ten huwelijk gevraagd. Eind januari dit jaar gingen de 50-jarige Tensen en haar verloofde al in ondertrouw. Ook organiseerden ze een feestje voor vrienden van 'hem en haar' om elkaar te leren kennen.

De twee trouwen op het strand op Vlieland. De weersvoorspellingen zijn overigens niet zo goed, het wordt maar 17 graden. Hopelijk kleden de 80 gasten van het paar zich op een frisse bries.

Het is niet de eerste keer dat Caroline trouwt, eerder was ze gehuwd met Frank Wisse. Aan RTL Boulevard vertelde ze dat het deze keer toch anders is: "Het is heel anders dan toen, niet leuker, maar anders." Ze vertelde toen best nerveus te zijn.

Hoe Caroline eruitziet op haar huwelijksdag, is voor Ernst-Jan een verrassing. Zelfs heeft ze haar verloofde al wel in zijn pak gezien, iets waarbij de aanstaande bruid een traantje wegpinkte.