Caroline De Bruijn wil niet trouwen

In Goede Tijden is Caroline De Bruijn al meerdere keren getrouwd, maar in het echt nog nooit. Daar is een reden voor, want de actrice weigert om met haar tegenspeler en partner Erik de Vogel in het huwelijk te treden. Nu bemoeien ook hun vrienden zich daarmee. ’Onze vrienden willen heel graag dat wij trouwen, die blijven ons pushen’, vertelt ze aan Weekend.

Samen met Jette van der Meij en Bartho Braat zijn Erik de Vogel en Caroline De Bruijn de oudgedienden van Goede Tijden, Slechte Tijden. In haar 22 jaar in de serie heeft Janine op liefdesgebied al het nodige meegemaakt. Daaronder waren maar liefst zeven huwelijken, maar ook evenveel scheidingen, waarvan de laatste van Ludo in 2013 was. 

Had het ontstaan van hun eigen liefde niet misstaan in een soapscript, het daarbij behorende huwelijk is er nooit van gekomen. In de vriendenkring van Erik en Caroline blijft men dat merkwaardig vinden, en wordt de laatste tijd alles op alles gezet om de twee alsnog in het huwelijksbootje te krijgen, vertelt Caroline aan Weekend. ’Eigenlijk willen onze vrienden het heel graag, die blijven ons pushen’, zegt ze. De vrienden wacht echter een teleurstelling, want Caroline is vastbesloten om niet toe te geven en alleen te doen waar ze zichzelf goed bij voelt. 

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.