×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caroline de Bruijn haalt uit naar Sophie Hilbrand

8.09.2015 -

Caroline de Bruijn heeft snoeihard uitgehaald naar Sophie Hilbrand. Het schijnt dat Caroline de persoon is die vorige week dreigde juridische stappen te ondernemen als het programma Sophie in de kreukels zou onthullen dat zij botox gebruikt.


Het schijnt dat Caroline de persoon is die vorige week dreigde juridische stappen te ondernemen als het programma Sophie in de kreukels zou onthullen dat zij botox gebruikt. Dat meldt Shownieuws.  

'Het is gewoon een staaltje riooljournalistiek waar de honden geen brood van lusten. Ik hoop dat BNN heel trots is op zichzelf. Ik vind het heel vervelend dat alle pijlen op mij gericht werden en dat is helemaal niet terecht. Eh ja, ze moeten maar heel blij zijn met zichzelf”, voegt de actrice hieraan toe. 'Eigenlijk heb ik niet zo’n zin om over mijn rug ze nog meer publiciteit te gunnen. Ik zou eigenlijk zeggen: ‘de ballen ermee!'