Carolina Dijkhuizen in Expeditie Robinson

Carolina Dijkhuizen is een van de bekende Nederlanders die dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson. De musicalster, voor wie de opnames er al weer op zitten, zei in RTL Boulevard dat meedoen het tofste was wat ze ooit heeft meegemaakt. Hoewel het vaak "afschuwelijk " was, kan ze deelnemen aan het programma iedereen aanraden.

"Het is totaal anders dan je je voorstelt", zei de zangeres. "Het is tien keer erger; de verveling, de honger", omschrijf ze het programma, dat draait om uitdagingen op een onbewoond eiland. Naast vijftien bekende Nederlanders, onder wie naast Dijkhuizen onder anderen acteurs Roeland Fernhout en Niels Gomperts, oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk, televisiemaker Nicole Buch en Marieke Elsinga van RTL Late Night, doen er dit jaar ook vier onbekende kandidaten mee.

De BN'ers reisden met ondernemer Herold Dat, judoka Carlos Platier Luna, verloskundige Imke Wieffer en politie-onderhandelaar Marlé Janssen naar een onbewoond eiland op de Filipijnen. De eerste uitzending van Expeditie Robinson is donderdag 7 september op RTL 5.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen