×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Karthaus-Spoor geniet van heerlijke vakantie met baby Otis

13.11.2017 -

Carolien Karthaus-Spoor en haar man Jon genieten van een heerlijke vakantie met baby Otis, die dit jaar geboren werd. En wát een heerlijke foto's!


'Ik wil jullie even waarschuwen: de komende week zal ik alleen maar belachelijk mooie kiekjes posten vanuit het zonnige Marrakech. Daar vieren we namelijk even vakantie met z'n drietjes. Mocht deze content té zonnig of jaloersmakend zijn, dan is NU het moment om me te blokkeren. Ik heb jullie gewaarschuwd…', schrijft ze stralend bij de foto's. Heerlijk!

Het zonnetje werkt bij Jon goed voor de romantiek: 'Ik voel me zo gezegend dat mijn zoon de beste moeder van de wereld heeft', schrijft hij bij een werkelijk prachtige foto van Carolien.

 

We hebben het wel naar onze zin hier#marrakech #vacance #babyotis #familytime

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) op

 

So blessed that my son has the best mom in the world!@carolienkarthaus_spoor

Een bericht gedeeld door Jon Karthaus (@jonkarthaus) op