×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caro Emerald gaat toeren door Europa

18.02.2015 -

Na een arenatour in Groot-Brittannië en een uitverkochte tour in Nederland vorig jaar, gaat Caro Emerald dit najaar op tournee door Europa. Ze zal te zien zijn in Duitsland, Italië, Zwitserland, Denemarken en Frankrijk, meldde haar management woensdag.


De tournee wordt in november afgesloten met drie shows in Nederland, in Amsterdam (Paradiso), Tilburg (013) en Utrecht (TivoliVredenburg). Ook speelt de Back it up-zangeres voorafgaande aan haar Europese avontuur voor het eerst in Azië. Ze geeft drie concerten in Japan en een optreden op het Seoul Jazz Festival in Zuid-Korea.
Momenteel werkt Caro in de studio aan nieuw materiaal dat dit jaar nog uitkomt. De voorverkoop van haar tournee start op vrijdag 20 februari.