×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carmen Electra opgelicht

25.11.2014 -

Carmen Electra heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar voormalige stylist, omdat die als personal shopper voor meer dan 100.000 dollar, omgerekend ruim 80.000 euro, schoenen en accessoires voor zichzelf kocht.


Volgens TMZ blijkt uit rechtbankstukken dat Shayoon Aboo met de creditcard van de actrice kleding, schoenen en tassen mocht kopen. Aboo kocht echter ook spullen voor zichzelf of hield spullen achter voor zichzelf die ze van Carmen, die we onder meer kennen van haar rol in Baywatch, terug had moeten brengen naar de winkel.

De werkneemster van Carmen had daarbij ook nog het lef te pronken met haar aankopen op Instagram. Toen Carmen ontdekte dat ze bestolen was, eiste ze van Aboo dat ze alsnog zou betalen voor de spullen.

Carmens advocaat laat weten dat het erop lijkt dat Aboo misbruik heeft gemaakt van de vriendschap en dat Carmen uit is op gerechtigheid.