×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carlo Boszhard had hartproblemen

21.03.2017 -

Carlo Boszhard heeft twee jaar geleden problemen met zijn hart gehad. Hij is daarvoor destijds zelfs in het ziekenhuis opgenomen, vertelt de presentator.


"Toen dacht ik ineens: ja je wordt ouder, je moet zorgen dat je weer fit raakt en ik was niet fit", vertelt Carlo aan Shownieuws, die sindsdien volop aan het sporten is. "Ik ben aan het trainen inderdaad", zegt hij. "Ik ben aan het boksen. Dat doe ik samen met mijn personal trainer Jeffrey."

Carlo is inmiddels 10 kilo kwijtgeraakt en voelt zich weer jong van geest. "Het was wel een mindset voor mij. Ik ben nu 47 maar ik voel me 27. Zo zie ik er niet uit, maar zo voel ik me wel. Ik denk dat het goed is om strak in je vel te zitten omdat het je scherper en beter maakt. Het is gezond."