×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice veranderd door geboorte van haar zoontje

Carice veranderd door geboorte van haar zoontje
14.03.2019 -

Carice van Houten is naar eigen zeggen flink veranderd na de komst van haar zoontje Monte. 'Ik voel me wel wat meer als een open wond sinds ik een kind heb', zegt de actrice.


‘Ik ben veel emotioneler en ik kan makkelijker huilen’, zegt Carice, die in 2016 moeder werd, in Shownieuws. ‘Misschien is het een combinatie van de dood van mijn vader en het ouder worden.’

Door zoon Monte kijkt de Game of Thrones-actrice ook anders naar haar werk en is ze kritischer bij het aannemen van rollen. ‘Het echte leven is waar m’n kind is’, legt Carice uit. ‘Ik merk dat ik meer ‘picky’ word in mijn keuzes. Is het het waard om weg van m’n kind te gaan?’

Monte kreeg de actrice met de Australische acteur Guy Pearce. De twee leerden elkaar in 2015 kennen tijdens de opnamen van de film Brimstone, waar de vonk oversloeg.