×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice van Houten weer samen met Guy Pearce in een film

Carice van Houten weer samen met Guy Pearce in een film
21.09.2017 -

Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce zullen begin volgend jaar weer samen in een film te zien zijn. Pearce heeft naast Van Houten een rol bemachtigd in Domino, de nieuwe film van de wereldberoemde regisseur Brian de Palma.


Dat heeft producent Els Vandevorst van N279 Entertainment donderdag bevestigd. Het tweetal speelde eerder samen in de western Brimstone van regisseur Martin Koolhoven. Domino vertelt over twee agenten die op zoek gaan naar de moordenaar van hun collega. Hierdoor belanden zij op het spoor van Europa’s meest gezochte terrorist. Pearce vertolkt de rol van CIA-agent.

Naast Van Houten heeft ook de Nederlandse acteur Mohammed Azaay een belangrijke rol. De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door de Deense acteur Nikolaj Coster-Waldau, die in Game of Thrones ridder Jamie Lannister vertolkt.

De film wordt deels opgenomen in Nederland; verder wordt er gedraaid in België, Spanje en Denemarken. Het is de bedoeling dat Domino begin 2018 in première gaat.

De Amerikaanse regisseur Brian de Palma maakte de afgelopen vijftig jaar zo’n veertig films, waaronder klassiekers als Carrie, Dressed to Kill, Scarface, The Untouchables en Mission: Impossible. Zijn laatste bioscoopfilm was Passion uit 2012.