×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carice met Guy op rode loper in Amsterdam

Carice met Guy op rode loper in Amsterdam
20.03.2018 -

Carice van Houten verscheen gisteravond voor het eerst op de rode loper met haar vriend Guy Pearce. Het duo woonde in het DeLaMar Theater in Amsterdam de première bij van Alex Klaasens revue Showponies.


Carice, een goede vriendin van Alex, leerde de Australische Guy in 2015 kennen tijdens de opnamen van de film Brimstone. De vonk tussen de twee sloeg al snel over, vertelde regisseur Martin Koolhoven in een interview met een ochtendkrant: 'Bij Carice en Guy sloeg de vonk in de eerste weken al over, tijdens de tweede draaiperiode was algemeen bekend dat ze een relatie hadden'.

De liefde van Carice en Guy, die pendelen tussen Nederland en Australië, werd in augustus 2016 bezegeld met de komst van zoontje Monte.

Carice van Houten met Guy Pearce (Foto: Reni van Maren)