×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carey Mulligan viel van paard

29.04.2015 -

Tijdens het filmen van Far From The Madding Crowd is Carey Mulligan van haar paard gevallen. "Ik moest vaak paardrijden met een korset aan", vertelt de actrice bij de première van de film.


"Dat is echt niet makkelijk. Ik werd een keer van mijn paard gegooid en ik kwam slecht terecht. Ik kon mezelf tijdens mijn val niet opvouwen omdat ik dat korset droeg en kwam recht op mijn hoofd terecht. Ook de heuvels op en neer rijden was uitputtend."

De rol in het kostuumdrama was letterlijk beknellend. "Mijn taille is zeker niet zo klein. Twee man moesten me in mijn korset helpen. Het hielp om me in mijn rol te krijgen omdat je anders loopt en je staat rechtop. Ik heb zelf een verschrikkelijke houding," vertelt Carey aan E! News.

Wel was het plezierig om het outfit na afloop van de opnamen uit te doen. "Als je het korset af doet voel je een enorme opluchting."