×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cardi B laat baby zien na breuk met Offset

Cardi B laat baby zien na breuk met Offset
6.12.2018 -

Bijna vijf maanden na de geboorte van haar dochter heeft Cardi B voor het eerst een foto gepost van het meisje. Eerder liet ze weten dat zij en de vader van het meisje, Migos-rapper Offset, hadden besloten geen beelden van Kulture te delen.


Dinsdagavond maakte Cardi in een video bekend dat Offset en zij uit elkaar zijn. 'We zijn goede vrienden en we zijn goede zakenpartners', aldus de rapper 'We hebben veel liefde voor elkaar, maar het werkt al een hele tijd niet meer tussen ons. We zijn niet meer verliefd.'

In een interview met Apple Music vertelde de rapper in oktober dat ze een aanbod 'van zeven getallen' voor een foto van het gezicht van Kulture had afgewezen. 'Mijn man en ik willen op dit moment onze baby gewoon niet laten zien', verklaarde ze toen. De twee hadden wel een paar kiekjes gedeeld waarop de handen en voeten van de baby zichtbaar waren.

Woensdag deelde Cardi een foto van Kulture in een autozitje. 'Mijn hart' schreef ze bij het beeld, waarop de kleine een slabbetje draagt met haar naam erop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CARDIVENOM (@iamcardib) op