×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Cardi B en Offset lijmen breuk’

‘Cardi B en Offset lijmen breuk’
6.01.2019 -

Cardi B en Offset beginnen het jaar met een goed voornemen, zo meldt entertainmentwebsite TMZ op basis van bronnen. De twee rappers zouden er namelijk alles aan doen om hun huwelijk te redden. In december maakte Cardi B nog bekend dat de twee gingen scheiden.


Offset, echte naam Kiari Cephus, zou nu zijn trouw en eerlijkheid hebben toegezegd, meldt TMZ. Cardi B, die eigenlijk Belcalis Almánzar heet, lijkt ontvankelijk voor de beloftes en van plan te zijn hem in genade aan te nemen. De twee zouden alweer regelmatig contact hebben en er alles aan willen doen om hun relatie te laten slagen.

Geheel uit het niets komt de lijmpoging niet. Verschillende media meldden in december dat de twee samen kerst wilden vieren om hun dochtertje haar eerste kerst gezamenlijk met haar beide ouders te laten beleven. Daarnaast werd het stel in Puerto Rico op een jetski gespot.