×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Cara Delevingne verloofd’

‘Cara Delevingne verloofd’
10.07.2019 -

Het zou zo maar kunnen dat Cara Delevingne en Ashley Benson zich hebben verloofd. Het 26-jarige Britse model en de 29-jarige Amerikaanse actrice werden tijdens een vakantie in Saint-Tropez met matchende ringen om hun ringvingers gespot.


Fans speculeerden er meteen op los toen de foto’s van Cara en Ashley online verschenen. Deze zijn ook te bewonderen bij People. Op de kiekjes is te zien dat de dames allebei simpele gouden ringen dragen.

De twee vierden vorig maand nog dat ze een jaar samen zijn. Voorheen hielden ze hun relatie erg privé, maar ter ere van hun jubileum gooide Cara een filmpje op Instagram waarop te zien is hoe ze Ashley naar zich toetrekt om te kussen.