×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cara Delevingne onherkenbaar met kaal hoofd

26.04.2017 -

Cara Delevingne is onherkenbaar met haar kaalgeschoren hoofd. De Britse actrice knipte haar lokken af voor een rol in de film Life of a Year, waarin ze een kankerpatiënte speelt. In de film, die volgend jaar uitkomt, is ze de tegenspeelster van Jaden Smith.


Amerikaanse media, waaronder People, publiceren foto's van de actrice op de filmset in Toronto. Cara bouwde de drastische transformatie langzaam op, want vorige week toonde ze op Instagram nog een korte opgeschoren coupe van blonde en roze haren.

Op CinemaCon in Las Vegas had Cara al aangekondigd dat ze haar haren zou afscheren. ''Ik zal mijn hoofd moeten kaalscheren voor mijn volgende rol. Ik vond het een goed idee om mijn haar eerst te blonderen, voor de rol en de verandering."