×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cara Delevingne heeft ogen in haar nek

3.10.2016 -

Model Cara Delevingne heeft er een nieuwe tatoeage bij. Tattoozaak Bang Bang uit New York plaatste op Instagram een korte video van hun laatste werk op de Britse.


Cara koos voor twee vrouwenogen vlak onder de haarlijn in haar nek. De 24-jarige had al meer dan twintig lichaamsversieringen en gaf eerder tegenover de Britse Grazia aan dat tatoeages zetten een verslaving aan het worden was. 'Ik kan gewoon niet stoppen!'bekende ze toen.

Eerder liet Cara's Suicide Squad-collega Margot Robbie tatoeages zetten op haar tenen. Van het resultaat hoeven we van de actrice overigens niet te veel te verwachten. 'Denk aan hoe een vierjarige een tekening maakt. Zo zien mijn tattoos er ongeveer uit', aldus Margot, die Cara als tegenprestatie ook een symbool op haar tenen liet vereeuwigen.

 

@caradelevingne

Een video die is geplaatst door Bang Bang (@bangbangnyc) op