×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cara Delevingne en Amber Heard nieuw setje?

26.09.2016 -

Amber Heard en Cara Delevingne zijn de afgelopen tijd veel samen gespot in Londen. De Britse tabloid Daily Star ziet dan ook een romance opbloeien tussen de twee.


'Ze zijn heel vaak samen in een hotel gezien, en giechelen er altijd op los met z'n tweetjes', aldus een bron van de krant, die benadrukt dat Cara haar eigen woning heeft in Londen en dus geen noodzaak heeft in Ambers hotel te overnachten.

Onlangs kwam er een einde aan de relatie van Cara en muzikant Annie Clark, beter bekend onder haar artiestennaam St. Vincent. Amber ging deze zomer door een zeer publiekelijke scheiding van Johnny Depp. Daarvoor had ze jarenlang een relatie met fotografe Tasya van Ree.