×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cara Delevigne gaat samenwonen met Poppy

31.07.2017 -

Cara Delevingne verruilt Londen voor Los Angeles. Volgens The Sun heeft de actrice samen met haar zus Poppy het oude huis van Jared Leto in de Hollywood Hills gekocht.


Een bron van de krant zegt: "Cara en Poppy brengen allebei steeds meer tijd door in LA, en besloten dat het tijd was om daar ook een vast honk te hebben. Omdat ze zo close zijn, voelde het als een natuurlijke zet om een huis te delen." Of Poppy haar echtgenoot James Cook meeneemt naar de Verenigde Staten, laat The Sun in het midden.

De twee modellen legde volgens de insider zo'n 1,75 miljoen euro neer voor het huis, dat in de jaren 50 werd gebouwd en twee slaapkamers, twee keukens, een zwembad en een opnamestudio heeft.