×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Candy komt met kledinglijn

10.07.2013 -

Menig vrouwelijke BN'er ging haar voor. En vanaf oktober ligt ook door Candy Dulfer ontworpen kleding in de winkels. "Het idee om een kledinglijn te beginnen, is drie jaar geleden ontstaan”, vertelt het X-Factor-jurylid.


"Samen met vriendin en modekenner Tamara van Kampen was ik begonnen om ideeën te verzamelen. Toen Mexx mij vroeg om een collectie onder mijn eigen naam te maken, twijfelde ik geen moment" vertelt Candy in de Telegraaf. Het resultaat is volgens Candy 'een chique rockstijl'. "Typisch Candy zeggen mensen uit mijn omgeving die ik een paar stukken heb laten zien."

Ze vergelijkt ontwerpen met het maken van muziek. "Je bent de hele tijd zoekende naar dat ene geluid. Naar de balans. Net als een collectie is een cd nooit klaar. Research gebeurt ook op zo’n manier. Voor de muziek struin ik concerten af en luister ik naar veel bandjes. Voor de collectie zocht ik in mijn kledingkast naar inspiratie, maar ook in clubs en winkels in Los Angeles."