×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Camilla viert verjaardag op Scilly-eilanden

17.07.2018 -

Camilla, de hertogin van Cornwall, is dinsdag 71 jaar geworden. Ze viert haar verjaardag op de Britse Scilly-eilanden. Zij en haar man prins Charles gaan langs St. Mary's en St. Martin's, onderdeel van het hertogdom Cornwall.


Charles en Camilla zijn bezig met hun jaarlijkse bezoek aan Cornwall, het graafschap in het uiterste zuidwesten van Engeland. Dinsdag staat dag drie op het programma, waar ongetwijfeld stil wordt gestaan bij de verjaardag van Camilla.

De hertogin sneed maandag al een verjaardagstaart aan, maar die was niet voor haarzelf. De Cornwall Community Foundation vierde een feestje, waar Camilla als beschermvrouwe de eer kreeg om als eerste het mes in de taart te zetten.