×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Camilla verslaafd aan kookprogramma van haar zoon

1.09.2015 -

De hertogin van Cornwall kijkt erg graag naar het nieuwe kookprogramma van haar zoon Tom Parker Bowles. Volgens de restaurantcriticus is de vrouw van prins Charles zelfs verslaafd aan zijn programma The Hotplate, dat op de Australische televisie wordt uitgezonden.


In The Hotplate proberen teams van restaurants elkaar af te troeven met hun kookkunsten. Tom (40), één van de juryleden, vertelt aan The Sunday Times dat zijn moeder de eerste acht afleveringen heeft gezien. "Ze begon met kijken na een etentje in Cornwall een paar weken geleden en bleef ermee doorgaan. Ze zei dat ze verslaafd was."

Parker Bowles bevestigde ook dat Charles en zijn vrouw de stad Perth aandoen tijdens hun bezoek aan Australië later dit jaar, dat volgens Britse media in november plaatsvindt. Ze gingen in 2012 ook al eens samen Down Under, maar Perth moest het toen zonder de twee royals stellen.