Cameron’s Sex Tape houdt de gemoederen bezig

De nieuwe komedie met Cameron Diaz blijft de gemoederen op internet bezighouden. Eerder leidde een bericht van distributeur Sony dat de meeste persberichten over de film Sex Tape door de titel in de spamboxen van de journalisten belandden, tot veel hilariteit.

Nu circuleren er op Twitter talloze foto's van de uithangborden van Amerikaanse bioscopen waar de combinaties van delen van titels met Sex Tape onbedoeld hilarische nieuwe filmtitels opleveren. Zo lijkt in een Bow Tie-theater 'Planet of the Sex Tape' te draaien en vertoont een Imax-theater in Portland 'Transformers Sex Tape'. Die laatste foto is inmiddels bijna 10.000 keer gedeeld op Twitter.

Sex Tape vertelt over een koppel dat erachter komt dat de amateurseksvideo die zij in een wilde bui hebben gemaakt, verdwenen is. Ze beginnen een wanhopige zoektocht naar de compromitterende opname. De hoofdrollen worden gespeeld door Cameron Diaz, Jason Segel en Rob Lowe. De film, die vrijdag in Amerika ging draaien, kreeg van critici slechte recensies. De komedie is vanaf 7 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.