×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cameron Diaz ziet huwelijk niet zitten

4.08.2014 -

Cameron Diaz ziet zichzelf voorlopig nog niet in het huwelijksbootje stappen. "Ik zeg niet dat ik nooit zal trouwen, ik zeg niet dat ik nooit kinderen zou willen. Ik bekijk de dingen op dit moment gewoon heel anders", vertelt ze.


In het gesprek met de Belgische krant Het Laatste Nieuws zegt Cameron dat ze vindt dat mensen te makkelijk denken over een huwelijk. "In het verleden trouwden mensen zonder ook maar één seconde aan scheiden te denken", aldus de actrice. Volgens haar is dat tegenwoordig wel anders. "Mensen trouwen met een eventuele echtscheiding in het achterhoofd", vervolgt de 41-jarige Diaz.
Toch benadrukt Cameron dat het huwelijk in haar ogen niet 'slecht' is. Ook houdt ze de optie open om zelf ooit in het jawoord te geven. Datzelfde gaat op voor kinderen. "Ik heb nooit gezegd dat ik geen kinderen wil. Ik sta ervoor open, maar het zal enkel gebeuren als het voorbestemd is. En dat is voorlopig niet het geval."
Cameron heeft sinds kort een relatie met Good Charlotte-rocker Benji Madden. Afgelopen week gingen er geruchten dat de twee misschien zouden gaan trouwen.